ZTB STAN d.o.o.      Ankice Opolski 2      Varaždin      T 042 660 541      F 042 211 187      E info@ztbstan.hr

2. izmjena Poziva „Energetska obnova višestambenih zgrada“ zbog povećanja alokacije!

27.03.2024

Obavještavamo potencijalne prijavitelje kako je s danom 25. ožujka 2024. godine na mrežnim stranicama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine https://mpgi.gov.hr/ te javnom portalu sustava fondovieu (eNPOO) https://fondovieu.gov.hr/ , a posljedično i mrežnoj stranici Vlade Republike Hrvatske https://planoporavka.gov.hr , slijedom povećanja alokacije objavljena 2. izmjena zatvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova višestambenih zgrada“ (kod Poziva: NPOO.C6.1.R1-I1.01) s izmijenjenom dokumentacijom istog.

U Popisu izmjena navedene su izmjene napravljene u dokumentaciji Poziva vezane primarno uz povećanje raspoložive alokacije, a potom i uz ažuriranje zakonodavnog okvira, unos novog pokazatelja te prilagodbu navedenih iznosa u eurima, a odnose se na Upute za prijavitelje, Sažetak poziva, Aneks 1. Uputa za prijavitelje i Prilog 1. Ugovor.

Povećanjem alokacije omogućit će se sufinanciranje svih projektnih prijedloga s rang-liste Odbora za odabir projekata osnovanog pri Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u svojstvu Provedbenog tijela, za koje nije bilo dostatnih sredstava u okviru spomenutog Poziva, a udovoljili su svim uvjetima i kriterijima istog, pod istim uvjetima kao i za već ugovorene projekte.

Podnošenje novih projektnih prijedloga nije moguće.

U okviru preostalog dijela povećane alokacije iz Dodatka NPOO-u bit će raspisan i otvoren novi javni poziv za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada (neoštećenih u potresima i onih koje su bile oštećene u potresima te su provele obnovu nakon potresa), što je planirano za kraj prvog kvartala 2024. godine, a osnovni uvjeti novog poziva definirani su u najavi istog objavljenoj 18. ožujka ove godine na mrežnoj stranici Ministarstva.

https://mpgi.gov.hr/vijesti-8/obavijest-prijaviteljima-o-2-izmjeni-poziva-zbog-povecanja-alokacije/17516 

ZAŠTO JE ZTB STAN d.o.o. NAJBOLJI ODABIR?

jer se nalazimo u vašem gradu i stalno smo dostupni

jer brzo reagiramo na dojave stanara

jer poslove upravljanja obavljamo s pažnjom dobrog gospodara

jer svakoj zgradi kojom upravljamo poklanjamo punu pažnju

jer imamo iskustvo i stručne zaposlenike

jer znamo kako uz manje troškove postići veću kvalitetu održavanja

jer smo za vas dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini

U našem portfoliju